5 SIMPLE TECHNIQUES FOR MANTAR TOHUMU

5 Simple Techniques For mantar tohumu

5 Simple Techniques For mantar tohumu

Blog Article

Şapkası istiridye şeklini andırması nedeniyle istiridye mantarı olarak adlandırılmıştır. Doğada kavak ağaçlarında yetişmesi nedeniyle kavak mantarı olarak da bilinir.

Merhaba dimension aklımıza takılan soruları sorabilme şansımız varmı? Bilgileriniz çOkay değerli tşk

Your browser isn’t supported any more. Update it to find the most effective YouTube expertise and our most up-to-date capabilities. Find out more

Siparişiniz ile birlikte dimensions propertyımcı olması için mantar ekimi ve yetiştirilmesi hakında bilgiler bulunan bir ekim klavuzu gönderiyoruz. Mantar yetiştiriciliği hakında Helloç bir şey bilmeyen…

Bunun için yığın açılarak yayılır ve kompostun kuruyan kısımları ıslatılır: Üzerine 141 kg kepek ve 40 kg melas (şeker fabrikası artığı) eşit bir şekilde serpilir ve sıkıştırılarak tekrar yığın yapılır.

 Kuzu göbeği tohumları genellikle package halinde ve aşılanmış şekilde satılmaktadır. Kit olarak aldığınızda bir ağaç dibine ya da saksıya ekmek yeterlidir. Tohum olarak ekmek için ise uygun bir toprak gereklidir.

Başınızı yesin mantarınız bu ne be basit bir konuyu anlaşılmaz hale getirip birde tarif diye anlatmaya utanmıyor musunuz pislik herifler ya adam gibi anlatın here ya def olup gidin insanlarla alay etmeyin be

İstedik ki bu kez onu az bilinen yönleriyle masaya yatıralım, kuzu göbeği mantarı nasıl yetiştirilir, kuzu göbeği mantarının bakımı nasıl yapılır bir bir öğrenelim.

Ben tekirdag da bir koyde istiridye mantari yetistiriciligine baslayacagim.tarim ve Hayvancilik bakanligina bu konu icin basvuruda bulundum hibe destegi icin sonucu bekliyorm.

Tüm bunları karıştırıp toprağı serpin. Daha sonra toprağı tekrar bu kompost ile karıştırmaya başlayın. Çapalama işlemi bittikten sonra kuzu göbeği mantarı tohumunu serpmeye başlayabilirsiniz.

Nefis Yemek Tarifleri uygulamamızı indirerek tariflere çAlright daha hızlı şekilde ulaşabilirsiniz.

İstiridye mantarı yetiştiriciliği için istiridye mantarı yetişme sistematiğini iyi kavramak gerekir. İstiridye mantarı doğada kavak ve kayın ağacı köklerinde, nemli, serin, oksijeni bol ve karanlık ortamda yetişen bir mantardır. Dolayısıyla en ideal yetişme koşulları da doğal ortamındakine yakın olmalıdır.

Bu sayfada yer alan bilgilerdeki eksikliklerden veya hatalardan kaynaklanabilecek herhangi bir zarardan, içerik sağlayıcı sorumlu tutulamaz.

Her yaştan kişinin tüketmesi tavsiye edilen kuzugöbeği mantarı, sizi baştan ayağa yenileyecek ve sağlığınıza sağlık katacaktır.

Report this page